Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)
Chiuveta granit Elleci Easy Corner, Bianco Titano G68, 1057 x 575 mm

Chiuveta granit Elleci Easy Corner, Bianco Titano G68, 1057 x 575 mm

1.579,00 lei cu TVA

Chiuveta granit cu o cuva mare, o cuva mica si picurator, material Granitek, sifon si accesorii montaj incluse, produs fabricat in Italia

Garantie: 10 ani

Referinţă
LGYCOR68
Disponibil

Chiuveta granit Elleci Easy Corner, 1057 x 575 mm, o cuva mare, o cuva mica si picurator

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate ce indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricarea chiuvetelor sale, printre care si Granitek, un material compus din granit natural peste 80% si rasini acrilice, iar granitul are cele mai bune calitati: rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la impact, rezistenta la socuri termice si protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Chiuvetele din colectia Easy dispun de Sistemul Prisma Clean, sistem ce exploateaza versatilitatea acestei forme geometrice speciale si inlocuieste raza interna clasica, cu fete prismatice care faciliteaza curatarea zonelor interne ale cuvei, mentinand in acelasi timp un aspect extrem de modern, cu un impact vizual unic.

Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Fișa cu date

Material
Granitek
Culoare
G68 Bianco Titano
Tip montare
Pe blat
Dimensiune chiuveta
1057 x 575 mm
Dimensiune incastrare
1037 x 555 mm
Adancime cuva
210 / 150 mm
Baza de incastrare
800 mm
Tip chiuveta
Cu picurator
Numar cuve
1.5
Reversibila
Nu
Accesorii incluse
Valva de scurgere, sifon si cleme de prindere
Garantie
10 ani

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!