Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)
Home Max

Suntem o echipă de profesioniști în domeniul comerțului electronic, cu experiență și entuziasm.

Suntem incantați că vă putem oferi o gamă completă de aparate electrocasnice de lux care vă va schimba modul de viață.

Gama de produse este atent aleasă, având ca principal criteriu calitatea și performanța produsului spre folosul și beneficiul oamenilor.

Lucrăm în beneficiul și folosul oamenilor și ne-am unit capacitățile, priceperea și experiența pentru a îndeplini obiective comune.

Respectăm drepturile, nevoile și așteptările dumneavoastră și încercăm permanent să găsim soluții în avantajul dumneavoastră.

Echipa de suport on-line sau telefonic (Call Center), vă poate asista în alegerea corectă a produselor de care aveți nevoie.

Echipa de logistică și livrări este determinată să vă livreze produsele în cel mai scurt timp posibil și cu costuri cât mai mici. 

Datorită parteneriatelor semnate cu toți producătorii și distribuitorii autorizați, și totodată a experienței personalului specializat, suntem încrezători că vom reuși să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră!

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați.

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!