Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă, acest site folosește cookie-uri. Prin utilizarea site-ului confirmați că sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor. Citește mai mult.
Accept
0
0 Coș (gol)
Set Elleci chiuveta Easy Round 600 + Baterie C01, Bianco Antico G62

Set Elleci chiuveta Easy Round 600 + Baterie C01, Bianco Antico G62

1.299,00 lei cu TVA

Chiuveta granit cu o cuva si picurator, reversibila, baterie monocomanda, cartus ceramic, material Granitek, produse fabricate in Italia

Referinţă
LGYR60MGKC0162
Disponibil

Setul contine:

- Chiuveta (valva de scurgere cu prea plin, sifon, cleme de prindere)

- Baterie (racorduri flexibile, sistem de prindere, garrnituri)

Elleci, un brand 100% Made in Italy, reprezinta excelenta italiana in domeniul chiuvetelor din material compozit, combinand traditia cu inovatia si punand pe piata produse de inalta calitate care indeplinesc asteptarile tuturor clientilor.

Elleci a creat materiale inovatoare pentru fabricare chiuvetelor sale, printre care si Granitek, un material compus din granit natural si rasini acrilice, iar granitul are cele mai bune calitati: rezistenta mare la temperaturi inalte, rezistenta la impact, rezistenta la socuri termice si protectie UV - nu se decoloreaza de-a lungul timpului.

Chiuvetele Elleci au o Protectie Antibacteriana Totala, protectie ce are o acoperire in intreaga masa a chiuvetei astfel incat organismele bacteriene sunt respinse. Materialul este imbogatit cu ioni de argint care impiedica dezvoltarea bacteriilor iar siguranta familiei devine o certitudine in fiecare zi in bucatarie.

Chiuvetele din colectia Easy dispun de Sistemul Prisma Clean, sistem ce exploateaza versatilitatea acestei forme geometrice speciale si inlocuieste raza interna clasica, cu fete prismatice care faciliteaza curatarea zonelor interne ale cuvei, mentinand in acelasi timp un aspect extrem de modern, cu un impact vizual unic. Fiecare model de chiuveta poate fi disponibil intr-o varietate de culori si poate fi echipat cu diverse accesorii concepute pentru imbunatatirea estetica si functionala, si pentru o mai mare adaptabilitate la necesitati.

Fișa cu date

Material
Granitek
Culoare
G62 Bianco Antico
Tip montare
Pe blat
Dimensiune chiuveta
600 x 470 mm
Dimensiune incastrare
580 x 450 mm
Adancime cuva
200 mm
Baza de incastrare
450 mm
Tip chiuveta
Cu picurator
Numar cuve
1
Reversibila
Da
Tip comanda
Monocomanda
Inaltime pipa
319 mm
Lungime pipa
181 mm
Tip cartus
Ceramic

Comandă prin telefon

Te rugăm să completezi numele și numărul de telefon, iar un operator iți va prelua comanda în cel mai scurt timp.

Prin apăsarea butonului "Plasează comanda" confirmi că ești de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate.
Număr nevalid
Nume nevalid

Îți mulțumim! Comanda a fost trimisă!